Loading...
Arkitektopgaver2018-06-26T09:51:24+00:00

Arkitektopgaver

Hos COSYHOUSE udfører vi alle former for arkitektopgaver – for både private og erhvervskunder. Vi er bosiddende i Slagelse, men udfører opgaver over hele Sjælland og på øerne. Under fanen Referencer kan du se eksempler på vores tidligere opgaver

COSYHOUSE har ingen begrænsninger i forhold til, hvad angår størrelsen og designet på dit byggeprojekt – vi hjælper også meget gerne med inspiration, der hvor din egen fantasi sætter grænser.

Vi lægger vægt på solid kvalitet samt det æstetiske udtryk. Vores tegninger er præcise helt fra startet af, hvilket oftest medfører besparelser for dig senere i byggeprocessen. Vi gennemtænker detaljerne, hvilket også minimerer risikoen for fejl og misforståelser, når byggeriet går i gang. Vi er din rådgiver gennem hele processen, og varetager også gerne tilsyn og byggeledelse under selve opførelsen.

Trods grundighed og præcision er vores priser yderst konkurrencedygtige.
Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit næste byggeprojekt.

Aktiktopgaver - Moderne tilbygning

TEGNINGER

Vi starter med streger på papir.

Har du ideerne til dit drømmehus? Så kom frit frem. Sammen kan vi designe huset, så det opfylder dine ønsker og samtidig fremstår smukt og æstetisk på grunden og i landskabet.

LÆS MERE ARKITEKTTEGNINGER

Nybyggeri

– vil du bygge nyt helt fra bunden?

Hvis du vælger at få tegnet dit nye hus helt fra bunden af hos os, giver du dig selv chancen for at få nogle virkelig spændende løsninger præsenteret. Vi tager højde for det hele, og sammen med dig udtænker vi præcis dét hus, som du drømmer om.

LÆS MERE OM NYBYGGERI

TILBYGNING

Gevinst indeni og udenpå

En tilbygning skal integreres i den eksisterende bolig, så den glider ind i det samlede udtryk, og skal helst se ud som om den allid har været der.

LÆS MERE OM TILBYGNING

RENOVERING & OMBYGNING

Renovering & Ombygning af din gamle villa eller lejlighed?

Går du med drømmen om at få renoveret eller ombygget din gamle villa eller lejlighed, så er det COSYHOUSE du skal have fat i. Vi har stor erfaring inden for renovering og ombygning af alle typer ejendomme, især ældre klassiske villaer og lejligheder.

LÆS MERE OM RENOVERING & OMBYGNING

SOMMERHUS

Et sommerhus eller et fritidshus er et sted, hvor du kan koble helt af.

I sommerhuset er livet ofte mere enkelt – du holder fri – og solen skinner måske. Sommerhuset er mange danskeres frirum, og der er lige så mange måder at slappe af på, som der er sommerhuse.

LÆS MERE OM SOMMERHUSE

NYT KØKKEN ELLER BADEVÆRELSE

Udskift køkken eller bad uden besværligheder

Går du med planer om at få udskiftet dit gamle køkken eller bad, men kan ikke finde ud af hvordan det skal indrettes, eller hvilken type der passer til din bolig.

LÆS MERE OM KØKKEN OG BAD