Nybyggeri2018-07-03T10:26:18+00:00

Nybyggeri

Hvis du vælger at få tegnet dit nye hus helt fra bunden af hos os, giver du dig selv chancen for at få nogle virkelig spændende løsninger præsenteret. Vi tager højde for det hele, og sammen med dig udtænker vi præcis dét hus, som du drømmer om.

BOOK ET MØDE

Nybyggeri – vil du bygge et nyt hus helt fra bunden?

Hvis du vælger at få tegnet dit nye hus helt fra bunden af hos os, giver du dig selv chancen for at få nogle virkelig spændende løsninger præsenteret.

Vi tager højde for det hele, og sammen med dig udtænker vi præcis dét hus, som du drømmer om. Når vi sidder sammen med papir og blyant, vil du hurtigt opdage, hvor mange ting der er at tage stilling til, når man bygger et nyt hus. Vi hjælper dig gerne hele vejen igennem forløbet med store og små beslutninger – fra højden på køkkenbordet og stilen på huset – til valget mellem forskellige byggematerialer.

Sammen skaber vi unikke løsninger til dit drømmehus. Det kræver blot, at du har tænkt over, hvad dine boligbehov er. Her fra tænker vi ud af boksen og finder de rigtige løsninger til dig og din familie. Du får det, som du vil have det – og vi sørger sideløbende for, at alle love og regler bliver overholdt.

Kontakt os for mere info på:

Tlf: 40 59 77 39

Mail: kontakt@cosyhouse.dk

Bliv ringet op

Vi vil meget gerne ringe dig op. Indtast dit navn og telefonnr. og vi kontakter dig inden for 2 hverdage.