Tegninger2018-07-03T10:55:20+00:00

ARKITEKTTEGNING

Har du ideerne til dit drømmehus? Så kom frit frem. Sammen kan vi designe huset, så det opfylder dine ønsker og samtidig fremstår smukt og æstetisk på grunden og i landskabet.

BOOK ET MØDE

Vi starter med streger på papir

Har du ideerne til dit drømmehus? Så kom frit frem. Sammen kan vi designe huset, så det opfylder dine ønsker og samtidig fremstår smukt og æstetisk på grunden og i landskabet.

Kun du ved præcis, hvordan du vil have det, og COSYHOUSE lever af at gøre din drøm til virkelighed. Vi har kvalitet og design som varemærke, og med os som partner, behøver du ikke være nervøs for tidsplanen, kvaliteten eller økonomien. En aftale er en aftale, og vi sætter en ære i at skabe smukke og funktionelle huse, som danner ramme om dine boligdrømme.

Vores tegninger er præcise ned til mindste detalje. Det kan give dig besparelser senere i byggeprocessen. Vi har gennemtænkt detaljerne, og der er derfor færre fejl og misforståelser, når byggeriet går i gang.

En god tegning er afgørende for en god byggeproces. Det er i tegne-fasen vi udvikler, opfinder og innoverer projektet. Her finder  vi de smarte og sjove løsninger på hverdagens udfordringer, og vi skaber en bolig helt efter dit hoved.

Vi tegner huse, tilbygninger, overbygninger, udhuse, legehuse, sommerhuse og hundehuse. Du kan komme til os med en idé, med en halv tegning eller med ingenting – vi skaber resultaterne sammen med dig.

Kontakt os, hvis du vil have besøg. Vi kommer gerne ud og kigger på dit hus, din carport eller din terasse – vi skal jo starte et sted. COSYHOUSE tager dit hjem alvorligt, vi bygger med glæde og stolthed smukke huse.

Kontakt os for mere info på:

Tlf: 40 59 77 39

Mail: kontakt@cosyhouse.dk

Bliv ringet op

Vi vil meget gerne ringe dig op. Indtast dit navn og telefonnr. og vi kontakter dig inden for 2 hverdage.