Tilbygning2018-07-03T11:56:00+00:00

TILBYGNING

En tilbygning skal integreres i den eksisterende bolig, så den glider ind i det samlede udtryk, og skal helst se ud som om den allid har været der.

BOOK ET MØDE

Gevinst indeni og udenpå

For mange er det vigtigt, at en tilbygning kan integreres i den eksisterende bygning, så den naturligt glider ind i det samlede indtryk. For andre er formålet med opførelsen af en tilbygning i stedet, at den skal stikke helt ud fra bygningens øvrige stil og dermed symbolisere noget markant, nyt og moderne.

En tilbygning kan f.eks. være et nyt badeværelse eller et nyt køkken. Det kan også være en carport, et brændeskur eller en ny første sal. Funktionaliteten er altafgørende for en tilbygning. Mange gange kan selv mindre tilbygninger tilføre meget til bygningens helhedsindtryk. Vores viden og kreativitet er afgørende for et smukt og brugbart resultat.

Hos COSYHOUSE har vi massere af ideer til praktiske løsninger, og vi kender samtidig svarene til de mest gængse udfordringer. Vi løser alle typer af opgaver, og vi kommer gerne ud med målebåndet og får en god snak, før du beslutter dig.

Vi glæder os til at være kreative og innovative sammen med dig.

Kontakt os for mere info på:

Tlf: 40 59 77 39

Mail: kontakt@cosyhouse.dk

Bliv ringet op

Vi vil meget gerne ringe dig op. Indtast dit navn og telefonnr. og vi kontakter dig inden for 2 hverdage.