Boliger

Cosyhouse.dk har stor erfaring indenfor boligbyggeri om end der er tale om ombygning eller nybyggeri.

Vi stiller alle større og større krav til vores boliger både hvad angår lysindfald, den funktionelle indretning, optimal pladsudnyttelse, materialevalg, design, de”fede” detaljer og meget andet.

Vi har en meget stor erfaring i hvordan pladsen i en bolig udnyttes bedst muligt, tilpasset med det optimale lysindfald og valg af de mest slidstærke materialer. Dette har medført at vi har mange ejendomsinvestorer i vores kundeportefølje.

For dem er den optimale udnyttelse af kvadratmeterne et must. Og når det samtidig kan kombineres med lyse funktionelle boliger så er det en win win for både investor og køber/lejer.

Vi har derudover også haft en del renoveringsopgaver på fredede eller bevaringsværdige bygninger. Hvilket kun gør opgaven mere kompliceret. Idet der fra myndighedernes side stilles store krav til bevaring af de kulturelle værdier som sådanne bygninger jo repræcentere. Samtidig med at de skal indeholde alle de ønsker der er til en moderne bolig.

Kontakt os for mere info

Ønsker I at få vores bud på, hvordan jeres opgave bliver løst bedst muligt, så kontakt os med det samme. Så tager vi en uforpligtende snak om jeres boligbyggeri.

Vi holder til i Slagelse, men vi kan hjælpe virksomheder over hele Sjælland samt på øerne.

Tlf: 40 59 77 39 Mail: kontakt@cosyhouse.dk

Home » Boliger