Renovering eller ombygning af butik & restaurant

Udvidelse af eksist eller etablering af ny butik, restaurant eller lignende vil Cosyhouse.dk kunne hjælpe med. Vores tilgang til opgaven er at se på mulighederne fremfor begrænsningerne.

Mange butikker eller restauranter etableres i ældre ejendomme hvor der er store krav til lyd og brandforholdene og stor fokus på de bærende konstruktioner.

Dette kombineret med utallige ombygninger i sådanne lokaler stiller store krav til arkitektens viden omkring konstruktioner og materialer. Denne viden har vi hos Cosyhouse.dk og har hjulpet mange kunder med at komme godt fra start, eller tage deres forretning til det næste step.

Via vores dygtige samarbejdspartnere varetager vi også gerne hele indretningen og designet af selve interiør, indretning, materialevalg på overflader mv. således at dette er skræddersyet til forretningens koncept.

Kontakt os for mere info

Vil du gerne høre mere om, hvad vi evt. kan gøre for jeres butik eller restaurant? Kontakt os allerede i dag, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for jer.

Tlf: 40 59 77 39 Mail: kontakt@cosyhouse.dk

Home » Butik/restaurant