Industri

COSYHOUSE står til rådighed, når I skal have omstruktureret lagerhallen, fremvisningslokalet eller produktionen. Uanset i hvilket led af jeres industri, I har behov for arkitekthjælp, så sikrer vi jer, at vi finder en løsning, der matcher jeres krav.

Om der er tale om ombygning eller nybyggeri er vi en trofast samarbejdspartner. Vi kan forstå og skitsere jeres ønsker og drømme.

Vi kan hjælpe, hvis virksomheden mangler plads til udvidelse, eller hvis I blot ønsker at optimere produktionen eller lageret. Generelt hjælper vi der, hvor I måske ønsker en bedre udnyttelse af pladsen, bedre lysindfald eller blot mere plads.

Vi er med under hele processen

Selvom vi er et arkitektfirma, så kan vi hjælpe jer under hele processen. Dette betyder, at vi kan være med fra konkretiseringen af jeres tanker på en simpel skitsetegning helt til udførslen og afleveringen. Det indebærer ligeledes hjælp til myndighedsgodkendelser og indhentning af håndværkere mm. Vi kan være med lige så meget eller lige så lidt, som I har behov for og ønsker.

Ønsker I at vi skal agere som tovholder på projektet, så er dette altså en mulighed. Bliver dette tilfældet, så sørger vi for at samle alle trådene, både hvad indgår indretning, design, konstruktion og ikke mindst funktion.

Ring eller skriv til cosyhouse.dk for at høre mere omkring vores erfaring med industribyggeri.

Kontakt os for mere info

Ønsker I at høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres industribyggeri, eller har I blot spørgsmål til, hvad I har af muligheder? Tøv ikke med at kontakte os, vi sidder klar til at rådgive og vejlede jer videre med processen.

Tlf: 40 59 77 39 Mail: kontakt@cosyhouse.dk

Home » Industri