Institutioner

Cosyhouse.dk hjælper vores kunder med at skabe de perfekte rammer for deres virksomhed og medarbejdere, således at virksomheden kan sikre deres fortsatte vækst i ordentlige og velfungerende rammer, om end der er tale om ombygning eller nybyggeri.

Vi kan hjælpe hvis virksomheden mangler plads til udvidelse, eller blot ønsker at optimerer deres produktion, lager eller andet med en bedre udnyttelse af pladsen, bedre lysindfald eller blot mere plads.

Vi kan hjælpe med hele processen. Lige fra konkretisering af kundens tanker på en simpel skitsetegninger, over en evt. myndighedsgodkendelse og et udbud til håndværkerne, frem til udførelsen og afleveringen ved udførelse af byggeledelse og tilsyn. Eller dele af dette, afhængigt af den konkrete sag eller kundens ønsker.

Det er tit en kompleks affære hvad angår overholdelse af de mange krav der stilles hertil. Der er tit en stor medarbejderskarre, brugere, bestyrelse og andre implicerede parter. Som alle har gjort sig tanker omkring hvordan byggeriet skal udformes, indrettes eller bruges i det daglige.

Derudover er der også store krav fra myndighederne til fx brandsikring, indeklima, lydforhold, brugervenlighed mv. I sådanne projekter kan Cosyhouse.dk være kundens ”tovholder”.

Vi sørger for at samle alle trådene, både hvad angår, indretning, design, konstruktion og funktion. Og hjælper kunden med at træffe alle de nødvendige, og for dem rigtige beslutninger, i rette tid. Således at både processen og resultatet bliver en god oplevelse. Og tilfredsstillende for alle parter.

Ring eller skriv til COSYHOUSE for at høre mere omkring vores erfaring med institutionsbyggeri.

Kontakt os for mere info

Tlf: 40 59 77 39 Mail: kontakt@cosyhouse.dk

Home » Institutioner