Kontorer

Cosyhouse.dk hjælper vores kunder med at skabe de perfekte rammer for deres virksomhed og medarbejdere, således at virksomheden kan sikre deres fortsatte vækst i ordentlige og velfungerende rammer, om end der er tale om ombygning eller nybyggeri.

En virksomheds vigtigste ressourse er som regl dens medarbejdere. Uden medarbejdertrivsel fungerer virksomheden ikke, og tjener ingen penge. Derfor er det extremt vigtigt med de rigtige rammer og god plads til at medarbejderne kan trives på arbejdspladsen.

Cosyhouse.dk kan hjælpe hvis virksomheden mangler plads til udvidelse, eller blot ønsker at optimerer deres kontormiljøer med en bedre udnyttelse af pladsen, bedre lysindfald eller blot en opdatering i forhold til materialer og overflader til et mere ”moderne” look.

Vi kan hjælpe med hele processen

Lige fra konkretisering af kundens tanker på en simpel skitsetegninger, over en evt. myndighedsgodkendelse og et udbud til håndværkerne, frem til udførelsen og afleveringen ved udførelse af byggeledelse og tilsyn. Eller dele af dette, afhængigt af den konkrete sag eller kundens ønsker.

Kontakt os for mere info

Ønsker I at vide mere om, hvad vi kan gøre for jeres kontormiljø? Kontakt os med det samme, så tager vi gerne en uforpligtende snak med jer om, hvad I drømmer om og forestiller jer.

Tlf: 40 59 77 39 Mail: kontakt@cosyhouse.dk

Home » Kontorer