Loading...
OM COSYHOUSE2018-07-10T10:05:24+00:00

COSYHOUSE har eksisteret siden 2013

Visionen for COSYHOUSE har lige fra starten af været – og er stadig – at gøre mødet og samarbejdet mellem dig og arkitekten personligt, tillidsfuldt, nærværende og gennemskueligt.

Vi tegner individuelt tilpassede bygninger, der besidder den rigtige balance mellem funktionalitet, personlighed og design. Vi er mestre i at lytte og går aldrig på kompromis med vores egne eller vores kunders unikke visioner. Vi finder ind til dine behov ved hjælp af en personlig og tæt dialog hele vejen igennem processen.
Et COSYHOUSE er et hus/en bygning, hvor beboerne/brugerne, føler sig tilpasse, afslappede samt inspirerede. Et COSYHOUSE er altid tilpasset de mennesker, der skal bo i eller bruge det.

Bliv ringet op

Vi vil meget gerne ringe dig op. Indtast dit navn og telefonnr. og vi kontakter dig inden for 2 hverdage.

HISTORIEN BAG:

COSYHOUSE blev startet i Høng på Sjælland tilbage i 2013, af tømrer og arkitekt Lennart Jakobsen. Lennart har inden opstarten arbejdet 7 år på en større tegnestue i Slagelse. Hans tid her lagde grundlaget til at starte op som selvstændig.

I 2015 flyttede COSYHOUSE tegnestuen til en ældre villa i det centrale Slagelse. Her fra udfører vi i dag arkitektrådgivning til det meste af Sjælland og øerne. Fra starten af har vores opgaver spændt meget vidt – lige fra et nyt og hyggeligt havehus til haven – til store kontordomiciler samt lagerfaciliteter for den professionelle bygherre.

Vores tætte og personlige kontrakt med kunden er et bærende element uanset opgavens art og størrelse.

Arkitekt Lennart Jakobsens baggrund og erfaring:

Jeg har en solid erfaring som arkitekt, men også som praktisk udfører. Erfaringen fra det praktiske arbejde som tømrer har givet mig en gennemgribende forståelse af, hvad der er realistiske bygbare løsninger, og hvad der ikke er.

Jeg kan især lide at møde kunder, hvor jeg får lov til at lytte mig frem til deres ønsker og drømme. Jeg kommer ofte ret tæt på en familie, når jeg er med i deres byggeproces – f.eks. ved at planlægge en tilbygning til deres hus eller ved opførelsen af deres nye sommerhus.

Det er min erfaring, at den måde vi bor på ofte fortæller rigtig meget om, hvem vi er samt hvilke værdier vi har i livet. Ved tegnebordet er det min opgave at skabe de rum, det lys samt de praktiske løsninger, som kunden har ønsket sig. Jeg har samtidig til opgave at udfordre kunden lidt samtidig med, at jeg tager højde for økonomien.
Jeg bor selv i Slagelse med min kæreste, Mette, og vores to fælles børn.

Lennart Jakobsen
Lennart JakobsenArkitekt

SAMARBEJDSPARTNERE:

Det er en tillidssag at samarbejde med andre, og i COSYHOUSE kan vi heller ikke altid klare det hele selv. COSYHOUSE samarbejder derfor med professionelle underleverandører efter behov. Samarbejdspartnerne er altid folk, som vi kender og har gode erfaringer med.

Vores krav til samarbejdspartnere er helt klare – overordnet er overholdelse af tidsplanerne og økonomien helt afgørende. Derudover forventer vi, at samarbejdspartnere har en venlig og imødekommende indstilling til kunderne, ligesom vi selv har. Vi håndplukker altid de bedste samarbejdspartnere og giver dig klar besked, så du har styr på, hvem der gør hvad i dit projekt.

Vi er kundens uvildige rådgiver og har derfor ikke ”forlovet” os med nogen håndværkere. Det er altid dig som kunde, der bestemmer hvem du vil have til at stå for selve udførelsen af dit byggeri.

Men vi kender en stor skarre af håndværkere inden for alle brancher, som vi kan stå inde for. Vi kan derfor også altid anbefale dén eller de rigtige håndværkere til den pågældende opgave, hvis du har brug for input til dette.

DET SIGER KUNDERNE

Kan varmt anbefaledes. Super dygtigt mand. Med bred viden. Og stor forståelse, for byggeri.. Så 5 stjerner her fra.
Thomas j.
Arkitektarbejde i 1. klasse, intet mindre.
John Jensen

SE MERE OM VORES ARKITEKTOPGAVER:

TEGNINGER

LAD OS TEGNE SAMMEN

Går du med gode ideer til hvordan dit koloni- eller havehus skal se ud, så lad COSYHOUSE hjælpe med tegninger og udførelse.

Læs mere

NYBYGNINGER

HELT FRA BUNDEN

Vælger du at få tegnet dit hus hos COSYHOUSE, giver du dig selv chancen for at få virkelig spændende løsninger.

Læs mere

TILBYGNING

GEVINST INDENI OG UDENPÅ

En tilbygning skal integreres i den eksisterende bolig, så den glider ind i det samlede udtryk, og skal helst se ud som om den allid har været ..

Læs mere

INSPIRATION