Om Cosyhouse

COSYHOUSE blev startet i Høng på Sjælland tilbage i 2013, af tømrer og arkitekt Lennart Jakobsen.  Lennart har inden opstarten arbejdet på en større tegnestue i Slagelse. Hans tid her lagde grundlaget til at starte op som selvstændig.

I 2015 flyttede COSYHOUSE tegnestuen til en ældre villa i det centrale Slagelse. Herfra udfører vi i dag arkitektrådgivning til det meste af Sjælland og øerne. Fra starten af har vores opgaver spændt meget vidt – lige fra et nyt og hyggeligt havehus til haven – til store kontordomiciler samt lagerfaciliteter for den professionelle bygherre. I dag rådgiver vi stadig både private og erhvervskunder.

Visionen for COSYHOUSE har helt fra starten af været – og er stadig – at gøre mødet og samarbejdet mellem dig og arkitekten personligt, tillidsfuldt, nærværende og gennemskueligt.

Vi tegner individuelt tilpassede bygninger, der besidder den rigtige balance mellem funktionalitet, personlighed og design. Vi er mestrer i at lytte, og vi går aldrig på kompromis med vores egne eller vores kunders unikke visioner.

Vi finder ind til dine behov ved hjælp af en personlig og tæt dialog hele vejen igennem processen. Vores tætte og personlige kontrakt med kunden er et bærende element uanset opgavens art og størrelse.

Et COSYHOUSE er et hus/en bygning, hvor beboerne/brugerne, føler sig tilpasse, afslappede samt inspirerede. Et COSYHOUSE er altid tilpasset de mennesker, der skal bo i eller bruge det.

Er du interesseret i at vide mere om os, eller de ydelser, som vi tilbyder, så tøv ikke med at kontakte os.

Home » Om Cosyhouse