Renovering & ombygning

Cosyhouse.dk har stor erfaring indenfor renovering og ombygning af ældre ejendomme. Vores viden omkring konstrueringen af de ældre ejendomme er stor, og den bruger vi i høj grad når vi skal udvikle de eksisterende ejendomme. Vi stiller alle større og større krav til vores boliger og erhvervsbyggeri.

Både hvad angår lysindfald, den funktionelle indretning, optimal pladsudnyttelse, materialevalg, design, de”fede” detaljer og meget andet.

Vi har en meget stor erfaring i hvordan pladsen udnyttes bedst muligt, tilpasset med det optimale lysindfald og valg af de mest slidstærke materialer. Dette har medført at vi har mange ejendomsinvestorer i vores kundeportefølje. 

For dem er den optimale udnyttelse af kvadratmeterne et must. Og når det samtidig kan kombineres med lyse funktionelle rum så er det en win win for både investor og køber/lejer.

Vi har derudover også haft en del renoveringsopgaver på fredede eller bevaringsværdige bygninger. Hvilket kun gør opgaven mere kompliceret. Idet der fra myndighedernes side stilles store krav til bevaring af de kulturelle værdier som sådanne bygninger jo repræcenterer.

Samtidig med at de skal indeholde alle de ønsker der er til en moderne bolig, eller erhvervsejendom

Kontakt os for mere info

Kontakt os gerne for at høre mere omkring vores erfaring med renovering og ombygningsprojekter.

Tlf: 40 59 77 39 Mail: kontakt@cosyhouse.dk

Home » Renovering og ombygning