Renovering & Ombygning

Går du med en drøm om at få renoveret eller ombygget din gamle villa eller lejlighed? Så er det COSYHOUSE, du skal have fat i.

Vi har stor erfaring inden for renovering og ombygning af alle typer af ejendomme. Uanset om det drejer sig om renovering af hele ejendommen eller enkelte værelser, så kan vi hjælpe dig med at føre dine drømme ud i virkeligheden.

Respekt for stil & arkitektur

Vi er fortalere for, at man renoverer med omtanke og respekt for den oprindelige stil og arkitektur. At få en moderne funktionel bolig ud af en ældre villa eller lejlighed, kan være noget af en udfordring, da menneskets behov og adfærdsmønstre i dag langt fra er de samme som for 30, 50 eller 100 år siden.

Men dermed ikke sagt, at dine ønsker ikke kan føres ud i livet.

Lad os mødes og tage en uforpligtende snak om, hvilke ønsker du har til din eksisterende eller nye bolig. Sammen kan vi tænke ud af boksen og finde de rigtige løsninger, der får din bolig til at fungere i dagligdagen.

 

 

Inspiration & vejledning

Hvis du er i tvivl om, hvordan din ombygning eller renovering skal ende ud, så kan du blandt andet drage inspiration af vores tidligere projekter. Men vi tager altid en snak inden, vi går i gang med projektet.

Vi går enormt meget op i at lytte til dine tanker og ideer, og sammen finder vi frem til den helt rigtige løsning.

Uanset om du allerede ved, hvordan din ombygning skal ende ud og kun har brug for tegninger, eller om du ønsker hjælp til hele processen, så står vi klar.

Kontakt os for mere info

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om, hvad du ønsker med din renovering & ombygning. Hvis du har spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig, så tøv ikke med at tage fat i os.

Tlf: 40 59 77 39
Mail: kontakt@cosyhouse.dk

Home » Renovering & Ombygning privat