Arkitekttegnet sommerhus

Hos Cosyhouse.dk skaber vi

Unikke sommerhuse

I sommerhuset er livet ofte mere enkelt. Du holder fri og solen skinner måske. Sommerhuset er mange danskeres frirum, og der er lige så mange måder at slappe af på, som der er sommerhuse.

Om vores arkitekttegnede sommerhuse

Nogle er til millionhuse fyldt med moderne komfort, andre slapper af i skurvogne med gasblus og toilet i det fri.

Vi har ingen standardløsninger, men vi har masser af ideer til et fedt sommer- eller kolonihavehus. Uanset om du vil have et skur eller et slot, så finder vi en smuk og funktionel løsning til dig og dine kære.

Hos COSYHOUSE tegner vi den feriebolig, som dækker lige netop dine personlige behov. Det eneste du skal tænke over er, hvordan omgivelserne skal være, når du holder fri. Vi laver også andre former for tilbygninger til private. Hvis du kontakter os, kan vi sammen skabe din drøm af en fritidsbolig.

Vores referencer

Arkitekttegnet sommerhus

Vi dedikerede til at guide dig sikkert gennem samtlige beslutninger og projektfaser. Det nøjagtige omfang af tjenester såsom arkitektonisk rådgivning, byggeteknisk ekspertise mv. kan varierer betydeligt fra projekt til projekt. Derfor giver vi altid en omhyggelig indføring i hver enkelt fase og sikrer, at vores rådgivning skræddersyes præcist til dit unikke byggeprojekt.